Sektördeki Yükseliş: 5. CNR Camp & Caravan Fuarı Ticarette Zirveye Koşuyor!

0
51

29 Kasım – 3 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan CNR Camp & Caravan İstanbul Fuarı!

Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyenler için tasarlanan bu etkinlik, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde ziyaretçilere kapılarını açacak. Dünyada 40 milyar Euro’yu aşan bir pazar büyüklüğüne sahip olan kamp, karavan ve doğa sporları sektörü, fuar kapsamında karavan kullanıcıları, kamp ve doğaseverleri bir araya getirecek.

Türkiye’de sektörün hızla büyüdüğüne işaret eden fuar, arka arkaya açılan karavan otoparkları ve kamp alanları ile birlikte sektör hacmini 600 milyon dolarlara taşıyor. Son 2 yılda sektördeki üretici sayısının beş katına çıkması ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere ihracatın üç kat artması, sektördeki ivmeyi gözler önüne seriyor.

Ticarette zirveye ulaşmanın doğru adresi olarak öne çıkan 5. CNR Camp & Caravan İstanbul Fuarı, katılımcıların yoğun ticaret trafiği yaşadığı bir platform olacak. 29 Kasım – 3 Aralık tarihleri arasında Yenikapı-Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek bu etkinlik, kamp ve karavan tutkunları için kaçırılmayacak bir deneyim sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz