Dolandırıcılıkla suçlanan başkan AK Parti’den istifa etti

0
209

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve meclis üyesi Önder Önen partisinden istifa etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Semih Esen tarafından hakkında sit alanına Bungalov evler yaptırdığı ve bunun için Kemer Belediye Başkanı’ndan iltimas istediği, Antalya’nın ulaşım ağına usulsüz otobüsler soktuğu ve bazı kooperatif üyelerinden para toplayarak iade etmediği yönünde iddialar ortaya atılan Önder Önen adli süreci bekleyeceğini belirterek AK Parti’den istifa etti.

‘TÜREL KÖPRÜ OLSA ÜSTÜNDEN GEÇMEM’
Daha önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı Koordinatörlüğü görevinden alınan Önder Önen Muhabir Ajans’a yaptığı açıklamada kamuoyundaki spekülasyonlar sebebiyle istifa ettiğini ve adli süreci bekleyeceğini belirtti. AK Parti ile gönül bağının devam ettiğini ve başka partiye geçmeyi düşünmediğini kaydeden Önen, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel köprü olsa üstünden geçmem” dedi.

CHP Antalya Gençlik Kolları Başkanı iken 2 yıl önce istifa edip AKP’ye geçen Önen’e parti rozetini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan takmıştı. Önen AK Parti’yi ‘kutlu yol’ olarak nitelemişti.

Kaynak: Güney Haberci

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz