Valerien Ismael: Geleceğim konusunda endişelenmiyorum

0
83

Valerien Ismael: Geleceğim konusunda endişelenmiyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları derbi için, “Taraftarımız muhteşemdi. Kendilerine bu müthiş performansın ödülü olarak 3 puan veremediğimiz için üzgünüz” yorumunda bulundu. Ismael, Beşiktaş’taki geleceğine ilişkin ise, “Geleceğim konusunda endişelenmiyorum. Yorumları okumuyorum, zaten Türkçe de bilmiyorum” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında oynanan derbi maçta Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Beşiktaş’ta teknik direktör Valerien Ismael, puan kaybının üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Vodafone Park’ta oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ismael, “Kazanmak istiyorduk, kazansak bizi yukarı taşıyacak bir galibiyet olacaktı ama maalesef kazanamadık” dedi.

Rakipleri karşısında oyun planlarının savunma arkasında boşluklardan faydalanmak olduğuna dikkati çeken Ismael, “Rakibin, savunmayı önde kurduğunu düşünürsek bundan faydalanmak istedik. Net fırsatlar verdiklerine şahit olmuştuk. Çok ofsaytta kaldığımızı devre arasında konuştuk.” diye konuştu.

Mücadelenin son anlarında Weghorst’un direkten dönen topu sonrası yaşadıklarını anlatan Ismael, “O esnada hissettiklerimi statta herkes hissetti. Ben de gol sandım. Weghorst kafaya iyi yükseldi, orta iyiydi, her şey pozisyonun gol olması için müsaitti ama bir türlü top içeri girmedi. O an şansa ihtiyacımız vardı, topun içeri girmesini çok isterdik” dedi.

“TÜM SAKATLAR DÖNÜNCE DAHA DA İYİ OLACAĞIZ”

Zor bir maç olduğunu anlatan Ismael, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Atmosfer yine çok iyiydi, taraftarımız muhteşemdi. Kendilerine bu müthiş performansın ödülü olarak 3 puan veremediğimiz için üzgünüz. İkinci yarıda daha güçlü oynadık. Son bölümlerde fırsatlar bulduk. Geçen haftaya göre bir gelişme olduğunu söyleyebilirim. Son bölümde fiziksel olarak güçlü kaldık. Tüm oyuncuları kullanabildik. Sakatlıktan dönenler oldu. Kulübe katkısı da iyiydi, bundan dolayı mutluyum.

Önümüzdeki hafta tüm sakatlar dönünce daha da iyi olacağız. Planlarımızdan biri kulübe katkısı almaktı. Tüm oyuncularımız hazır ve fit olduğu zaman daha iyi olacağız. Kilit oyuncularınız olmadığında bu eksiklikler işi zorlaştırıyor. Sakatlıktan dönen futbolcularımızın bir kısmı takımın geri kalanıyla aynı seviyede değil. Gedson, Ghezzal, Tayfur ve diğerleri bize nefes oldular. Kulübe katkısının bu şekilde devam etmesini ümit ediyorum.”

“3 PUAN İÇİN HER ŞEYİ YAPTIK”

Maç sonunda Wout Weghorst’la yaptığı görüşmeyi anlatan Ismael, “Gol atamadığı için üzgündü. Son dönemde yakaladığı 2 fırsat vardı. Biri direkten döndü, biri dışarı çıktı. ‘Bu şekilde devam et’ dedim ona. 3 puanı kazanmak için her şeyi yaptığımızı söyledim.” değerlendirmesinde bulundu.

Futbol Haberleri için

Valerien Ismael: Geleceğim konusunda endişelenmiyorum yazısı ilk önce Deşifre Haberler üzerinde ortaya çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz