Pink Martini 26 Temmuz’da Türkiye’de

0
83

Pink Martini 26 Temmuz'da Türkiye'de

Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pink Martini grubu, Avrupa turnesi kapsamında 26 Temmuz’da İstanbul’da konser verecek.

Sympathique, Hang on Little Tomato, Hey Eugene, Splendor in the Grass, Joy to the World, 1969, A Retrospective, Get Happy, Dream A Little Dream ve Je Dis Oui albümleriyle Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan, her albümü ile altın ve platin plak kazanan Pink Martini, Avrupa turnesi kapsamında 26 Temmuz’da Türkiye’deki hayranları ile buluşuyor.

İstanbul’da konser verecek olan Pink Martini’nin ilk üyelerinden olan China Forbes, MAG Temmuz sayısına, bunca yıldır grup olarak heyecanlarını nasıl koruduklarını, “Yıllar geçtikçe grubun daha da heyecanlı hale geldiğini hissediyorum. Daha fazla performans sergiledikçe ve birbirimizi iyi tanıdıkça daha çok bağlandık. Beraber müzik yapmaktan çok mutluyuz. Hâlâ birbirimizi güldürüyoruz” sözleriyle dile getirdi.

Favori Türkçe şarkısını açıklayan China Forbes, “‘Aşkım Bahardı’ benim sahnede söylemekten müthiş keyif aldığım bir şarkı. Thomas, bu şarkıyı bulduğunda ben yanında değildim, ama sonra dinletince, şarkının hikayesini, sözlerinin anlamını öğrenince çok sevdim” dedi.Deşifre Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz