Kalbimin Aşkı Başlıyor!

0
70

Kalbimin Aşkı Başlıyor

Yepyeni bir format ile yayına girecek olan Kalbimin Aşkı programı, izleyicilerine aşkı, tutkuyu ve sıcaklığın en naif halini hissettirecek.

Benzersiz ve ilgi çekici bir format ile hem eğlenecek hem de aşkın her yönüne şahit olacaksınız. Aşkın her yönünü keşfederken hikayelere ve o anların sıcaklığına kapılacaksınız. YouTube üzerinden haftanın 5 günü yayınlanacak olan Kalbimin Aşkı ile her bölümde kalbinizi heyecan ile dolduracak anlar sizlerle olacak. Instagram üzerinden kalbiminaskitv hesabı ile tüm gelişmeleri takip edebileceğiniz bu programda kalbiniz bir taraftan aşka doğru süzülürken tatlı yakınlaşmalar ile heyecanın doruğuna ulaşacaksınız. Merak edenler için yarışmanın Facebook hesabı kalbiminaskitv. Benzersiz ve farklı bir format ile yarışacakları bu programda gizemli yarışmacılarımız gerçek aşkını bulmak için neler yapacak?

Kalbimin Aşkı Kızlar

Kalbimin Aşkı Yarışmasının İlgi Çekici Formatı

Gizem, aşk ve tutku dolu bu yarışmada aşkın nasıl şekillendiğini keşfederken aşka doğru adımlarını atan yarışmacıların neler yapacağını hep birlikte göreceğiz. Twitter üzerinden takip etmek isteyen aşk severler kalbiminaskitv hesabını takip edebilir ve yaşanan gelişmelerden haberdar olabilir.  Kalbimin Aşkı programında, 4 bayan 1 erkek veya 4 erkek 1 bayan olmak üzere iki farklı konsept ile yayında sizlerle buluşacak. Birbirinden farklı ödüllerin bulunduğu bu programda gizli sürprizler ile yarışma daha da şenlenecek. Kalbimin aşkı yarışması toplamda 45dk ve 3 tur 15 soru ile yayında olacak. Birbirlerini görmeden gerçekleşecek olan bu yarışmada, yarışmacılar nasıl adımlar izleyecek? Hayatının aşkını arayan yarışmacıların paravanın arkasında gizlenen kişiyi tavlamak için gösterecekleri çabaya hep birlikte şahit olacağız. Her turda en iyi cevabı veren kişi gizemli kadın veya erkeğe dokunma hakkı kazanacak, tutkunun adım adım yükseldiği bu programda tatlı hisler oluşacak. Her 5 soruda bir aşkın peşinde olan gizemli yarışmacının sorduğu sorulara verilen cevaplara göre her turda elemeler olacak.

Kalbimin Aşkı Erkekler

Kalbimin Aşkı Nerede ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Aşk rüzgârı, tatlı esintileriyle izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başaracak gibi gözüküyor. Bu benzersiz ve ilgi çekici programı YouTube aracılığı ile izleyebilirsiniz. 14 Şubat’ta yayına başlayacak olan Kalbimin Aşkı programı kalbiminaskitv kanalı üzerinden seyircileri ile buluşacak. Yarışma ile ilgili tüm gelişmeleri takip etmek ve en çarpıcı anları tekrar izlemek için TikTok üzerinden kalbiminaskitv hesabını takip edebilirsiniz. Yapımcılığını Serdal Kara, Oktay Atasoy ve Cengiz Kartufanın üstlendiği, yönetmenliğinde Alpcan Yolyapan, müziklerinde Mert Ali İçelli‘nin, proje koordinatörlüğünde İlker Şahinbaş‘ın, reklam ve PR çalışmalarında Murat Güner‘in olduğu, sunucusu sürpriz olan müthiş bir ekip ile yayına hazırlanmaktadır. Yepyeni bir format ile izleyenlerini etkilemeyi hedefleyen bu programı izlemek için kalbiminaskitv kanalına abone olmayı unutmayın!

Başvuru için; Kalbimin Aşkı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz